Bëhu pjesë e një eksperience eskluzive!

HISTORIA JONË

Repeat Sports Club, është konceptuar për të sjellë një standart të ri të sportit.

Një stil totalisht modern, mes interiorit minimalisit, privat dhe eksluziv, me misionin për të ndryshuar qasjen dhe stilin e jetesës, duke patur si kryefjalë rutinën e shëndetshme.Do të jetë një nga ambientet më inovatore dhe luksoze në industrinë e fitness.

0

VITE EKSPERIENCË

7

Trajnerë Profesionistë

10

3K

m2 hapësirë të brendshme dhe të jashtme

3K

+ 1 K

Klientë të lumtur

+5K

Kujdesi për veten është një
rrugëtim për t'u shijuar!

SELF-CARE IS A JOURNEY TO BE ENJOYED!

SELF-CARE IS A JoURNEY TO BE ENJOYED!

Blog